Službene top liste
Hrvatska diskografska udruga

Neno Belan & Maja Posavec polako ali sigurno do prvog mjesta HR top 40

U posljednjih sedam tjedana koliko se njihov duet Tvoj glas nalazi na top listi HR top 40 Neno Belan & Maja Posavec  ponijeli su titulu ‘najvećeg skoka’, prva mjesta na regionalnim top listama, a prošlog tjedna došli su i do drugog mjesta nacionalne top liste.

Ovaj tjedan Neno & Maja napravili su i korak više i izborili prvu poziciju pokazavši tako da je njihov duet zaživio među publikom i da je to pjesma koja traži da se sluša ponovo i ponovo.

Drugo mjesto zauzeo je prošlotjedni broj jedan, grupa Vatra i novi hit Jantar koji još uvijek odlično kotira na radio postajama, dok su Petar Grašo i Moje zlato opet treći.

Ovotjedni  ‘vrući novi ulaz’ pjesma je Doći ću ti noćas grupe Begini, dok su Silente i njihova pjesma Neobranjivo ostvarili najveći skok te se sada nalaze na sedmom mjestu.

Tvoj glas na prvom je mjestu u Dalmaciji te Istri i Primorju, Jantar je na prvim mjestima u Gradu Zagrebu i Slavoniji, Tony Cetinski i njegov Mjesečar najslušaniji su u proteklom tjednu u Središnjoj Hrvatskoj, dok su Begini s novim hitom prvi u Zagorju.